Вълшебните български кукли на kugoart.com

http://www.kugoart.com/

Днес искаме да ви запознаем с една интересна българка и нейните вълшебни кукли. Снимката ,която е представена тук е само малка част от многобройните авторски вълшебства на Горанка.Ако искате да прочетете повече и разгледате още нейни кукли посетете сайта й и страницата й във фейсбук. А ето и какво разказва Горанка за себе си в нейния сайт:

А ето и какво казва Горанка:

„Здравейте,

Казвам се Горанка Кирова.

В моите 44 години житейски опит съм преминала през различки кариерни и образователни етапи. Инженер съм, възпитаник на Технически университет – София.Имам магистърска степен по маркетинг и реклама, имам и образование „Счетоводство и контрол“, излизайки от образователната система на Търговско-банковата гимназия в София. Не съм сменяла често професионални ми поприща, но за 23 години трудов стаж преминах през различни йерархични нива от деловодител, икономист, търговец, вътрешен одитор, маркетинг и реклама и най-накрая мога да заявя, че открих себе си. Аз обичам да радвам хората с това което правя, да им създавам добро настроени и усмивки. Преди малко повече от 3 години създадох ателието си и този сайт, защото обичам да виждам усмивки в хората срещу себе си, да бъда различна и неповторима с това което правя. Обичам близките си и те са специални за мен, за Вас, те са специални за всеки един от нас, а специалните хора в живота ни заслужават специално отношение. Какво по-хубаво от това да им покажем колко важни са за нас с подарък изработен за тях – нещо, което ще има сантиментална стойност и ще им носи много усмивки и радост?!

Ще се радвам да откриете тук, на моята страница, Вашият подарък за хората, които обичате. А, ако не го откриете, но имате представа какво искате, KUGOart е насреща. Ние ще реализираме това което искате.

Идеята:

Идеята да изработвам ръчно тези бутикови играчки, артикул и от плат, чанти, раници и сувенири от текстил и с бродирана българска шевицасе роди съвсем случайно, но именно тази случайност се оказа моето призвание. От дете съм много креативна и изпълнена с идеи за какво ли не. Никога не съм се ограничавала в една сфера, защото съм творец и мечтател! Моите творения носят много радост, усмивки и позитивни емоции на малки и големи, и именно това ме мотивира и ме кара да се чувствам удовлетворена. Обичам да приемам предизвикателството да създам за Вас това което Вие искате или си го представяте.

Нашето ателие ще Ви предложи много интересни и красиви платове, които закупуваме лично при пътешествията си из света. Няма точка от нашите дестинации, от където да не сме се прибрали с парченца плат, от които да създадем за Вас прекрасни кукли, играчки или сувенири.

За клиентите

Откакто започнах да се занимавам с изработката на играчки и сувенири за подаръци, се научих, че всеки клиент иска да има своя сувенир, който да е по-, най- и най – най. Това е така, защото всеки има своя гледна точка и най-добре познава човека, който иска да зарадва – затова правим всичко заедно! Вие избирате и след като обсъдим идеите Ви, аз влагам всичките си усилия да изпълня Вашите желания.

При нас няма да намерите серийно прозиводство. Всеки наш продукт е уникален сам за себе си и не може да бъде повторен.

Всяка играчка и сувенир се изработват за контретен повод и човек – изцяло по Ваша идея, вкус и предпочитание.

Когато Вие сте доволни, аз и екипа на KUGOart изпитвамe неописуемо удовлетворение!

Благодаря и с Ваше позволение ще Ви наричам мои приятели, защото специалните подаръци, които изработвам се правят с много любов за Вас.

Член съм на Регионална Занаятчийска камара гр. Плевен от 2015год. Притежавам майсторско свидетелство в занаята „Национални кукли“ и притежавам 2 сертификата издадени въз основа на Закона за занаятите и упражняваните професии. Редовно участваме самостоятелно като автор и екипно като ателие във фестивали на Занаятите в България и в чужбина, участваме в изложби организирани от Камара на Занаятите и в много фестивали и базари за handmade.

Приятели, очаквам Ви на info@kugoart.com, за да ми споделите мнение и оценка или ако искате да се свържете с мен, за да обсъдим вашето желание за подарък.

Горанка – Гори

А ето и връзка към нейния сайт:Открийте я тук:

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *